Wednesday, 5 December 2012

Jom Usha2 (tengok2) Baju Penganti Muslimah .. ^^

Bismillahirrahmanirrahim . Assalamualaikum wbt . Alhamdulillah , segala puji bagi ALLAH SWT , selawat dan salam ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW . Syukur ke hadrat ILAHI kerana kita semua masih bernafas hingga saat ini . Alhamdulillah bertemu lagi kita di entri yang tidak seberapa ini .. ^^ .. Hari ini ana tak berapa sihat .. dekat office pun ana banyak duduk diam je .. malas nak bercakap malas nak buat apa .. tetapi dalam hati tak berhenti2 berzikir berdoa .. mohon agar kesihatan ana bertambah baik .. Allahu . 

Okeh . ana tak nak buang masa , sebenarnya nak menaip ni pun rasa penat sangat .. nafas pun terhenti2 , macam nafas tak cukup pun ye .. Allahu Rabbi .. ini baru sakit yang sedikit .. ana sudah tak tertahan .. bagaimana kalau Allah beri sakit yang lebih lagi .. :'( .. Ok , ana bukan nak bercerita tentang sakit ana ni .. hihi .. tapi ana nak share something .. (eceh , cakap london pula) .. mihmihmih .. ^^ .. Nak tahu ape ? masa tengah lepak2 kat office ni .. ana saje la usha2 baju2 pengantin .. ohmaii .. baju pengantin zaman akhir zaman ni .. memang mengancam habis .. hihihi .. macam2 design .. macam2 warna .. pendek kata , macam2 ada .. usha .. punya usha .. ana rasa macam tidak bersesuaian untuk muslimah2 .. errrmmm .. pada bakal2 zauj sebelum nak  booking baju tu .. pastikan ye bakal2 zaujah ente pilih baju yang menutup aurat .. bukan membalut aurat .. sebab nanti .. bila tematrinya lafaz akad tu .. terus ente yang memikul dosa zaujah ente .. hihihi .. ente2 sekalian sanggup ke ? .. mesti la tak sanggup , kalau boleh biarlah perkahwinan itu berkat dan mendapat redha dari Allah .. InshaAllah , bahagia dunia akhirat .. ;")

Jom tengok contoh2 baju penganti yang zauj/zaujah yang menepati ciri2 islam .. cantik kan ?! ana pun nak macam diorang ni .. mihmihmih .. tak sabar nak sarung di badan sendiri .. amboi ! .. okeh , sehingga bertemu lagi ye .. diharap fillah sekalian sentiasa mendoakan kesihatan ana .. ye .. Jazakallahukhairankhatiran .. =')














No comments:

Post a Comment